Betano Betaling: Hoe Storten En Geld Opnemen?

⚠️ Aanbieder Betano is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

Een Betano betaling uitvoeren of bij Betano geld opnemen zal misschien binnenkort mogelijk worden als de bookmaker in Nederland online zou komen. Laten we samen bekijken wat we mogen verwachten van deze operator.

Stap Voor Stap Gids Voor Betalingsverkeer

Wanneer de goksite hier online zou komen zal je waarschijnlijk via een eenvoudige procedure een Betano betaling kunnen plaatsen of na winst bij Betano geld opnemen.

Betano Betaling

Hoe Doe Je Een Storting?

Hoe bij Betano storten juist zal verlopen in Nederland weten we vandaag nog niet. Maar we kunnen je wel een ideetje geven hoe onze buurlanden dit doen.

 • In veel gevallen moet je eerst een account hebben bij de goksite.
 • Je zal daarna naar de betaalpagina van de bookmaker moeten doorklikken.
 • Daar moet je dan waarschijnlijk een van de Betano betaalmethoden uitkiezen.
 • Je betaling zal dan verder via je gekozen methode afgehandeld worden.
 • Het is eventueel mogelijk dat je eerste storting een welkomstbonus zou vrijmaken.

Hoe Regel Je Een Terugbetaling?

Ook bij Betano geld opnemen zal via enkele stappen lopen. We geven je hier ook een mogelijkheid hoe het zou kunnen verlopen.

 • Je zal op je account moeten inloggen.
 • Ook hier zal je waarschijnlijk de betaalpagina moeten kiezen.
 • En opnieuw moet je ook hier een van de Betano betaalmethoden selecteren.
 • De kassier zal dan je aanvraag nakijken en na goedkeuring je geld terugstorten.

Betano Betaalmethoden

Als de goksite in ons land online zou komen zullen we uit een aantal Betano betaalmethoden willen kunnen kiezen (Betano iDEAL, Betano PayPal, Betano Paysafe). Welke het zullen worden is nog onbekend, maar er zijn er toch enkele die we in Nederland gaan verwachten om een Betano betaling mee uit te voeren.

Betaalmethode Min./Max. deposito Transferkosten Transfertijd
iDEAL weldra weldra weldra
PayPal weldra weldra weldra
Paysafe weldra weldra weldra
Visa/Mastercard weldra weldra weldra
Bankoverschrijving weldra weldra weldra
Neteller weldra weldra weldra
Skrill weldra weldra weldra
Trustly weldra weldra weldra

Ook voor terugbetalingen zullen we een aantal methoden willen zien verschijnen bij Betano Nederland.

Terugbetalingsmethode Min./Max. terugbetaling Transferkosten Transfertijd
iDEAL weldra weldra weldra
PayPal weldra weldra weldra
Paysafe weldra weldra weldra
Visa/Mastercard weldra weldra weldra
Bankoverschrijving weldra weldra weldra
Neteller weldra weldra weldra
Skrill weldra weldra weldra
Trustly weldra weldra weldra

Betano iDEAL: Hoe Werkt Het?

We verwachten toch wel dat Betano iDEAL mee zal opnemen bij zijn Nederlandse betaalmethoden. Met die modaliteit een Betano betaling uitvoeren zou veel Nederlanders vertrouwen geven, het systeem is door en door gekend.

Betano PayPal: Hoe Werkt Het?

Deze ondertussen helemaal ingeburgerde internet-betaalmethode werkt via het gebruik van je e-mail adres als identificatie. Mocht Betano PayPal aanbieden in Nederland zou dat veel klanten blij maken.

Betano Paysafe: Hoe Werkt Het?

Deze cadeaukaart kan je in tal van Nederlandse verkooppunten aankopen, met een code kan je het geladen geld overmaken als Betano betaling. Als Betano Paysafe zou aanbieden zal bij Betano storten wel lukken, maar een terugbetaling kan je met de kaart niet verrichten.

Betano Kredietkaart: Hoe Werkt Het?

Je kan met een kredietkaart aankopen doen die de kaartmaatschappij maandelijks met jou zal afrekenen. De kaart verleent je tot 1 maand krediet op je aankopen.

Betano Visa: Hoe Werkt Het?

Visa is een soort van kredietkaart. Hoe het werkt zie je hierboven. De kans lijkt ons vrij groot dat je ook met Visa een Betamo betaling zal kunnen uitvoeren.

Betano Afterpay: Hoe Werkt Het?

Met Afterpay betalen lijkt een beetje op een betaling met een kredietkaart. Maar in plaats van je aankopen van de afgelopen periode op 1 factuur aan te bieden, zal Afterpay je voorgeschoten betaling na 14 kalenderdagen aanrekenen.

Veelgestelde Vragen Over Betalingen

Wat zijn de transferkosten voor het betaalverkeer?

Als we een kijkje nemen in het buitenland waar Betano nu actief is zien we dat daar geen kosten worden aangerekend. Of dat ook voor een Betano betaling in zal zijn Nederland zullen we nog even moeten afwachten.

Hoe werkt de verificatie van je identiteit?

Hoe dit precies in Nederland zal lopen is nog niet zeker. Wel horen we links en rechts dat de goksite in Nederland je iDIN hiervoor zou kunnen gebruiken.

Ook is het mogelijk dat je dan een promocode zou kunnen invullen die recht geeft op een bonus. Hoe dat zou kunnen werken vind je hier LINK.

Wat is de stortings- en terugbetalingslimiet?

Of bij Betano storten aan een limiet zal onderhevig zijn weten we nog niet. Ook niet wat het zou betekenen voor het Betano geld opnemen. De algemene voorwaarden voor Nederland zullen hier duidelijkheid kunnen brengen.

Wat zijn de transfertijden voor het betalingsverkeer?

Ook hier zal eerst duidelijk moeten worden met welke methoden we een Betamo betaling of geldopname kunnen uitvoeren. En ook zullen we de politiek van de goksite hierover moeten afwachten.

Hoe kan je een terugbetaling annuleren?

Die procedure zullen we leren kennen als Betamo in Nederland operatief zou worden.

Welke munteenheden zal Betano hanteren?

Met welke munteenheid we een Betano betaling zullen kunnen uitvoeren is nog te vroeg om te zeggen. Maar dat we zonder twijfel voor Nederland de euro verwachten staat buiten kijf.

Zijn de munteenheden onderling uitwisselbaar?

Ook hier kunnen we pas een antwoord geven als we de algemene voorwaarden van Betano Nederland kunnen inkijken.

Welke betaalmethoden zal Betano aanbieden?

Dit kan voor de site in Nederland nog niet geweten zijn. Komt Betano online in ons land komen we daar graag op terug.

Betano Klantendienst en Evaluatie

De gebruiker van een goksite kan met vragen en problemen geconfronteerd worden. Je zal dan moeten kunnen terugvallen op een degelijke ondersteuning. Wat Betano ons hier in Nederland zal aanbieden is nog niet duidelijk. Maar enkele veelgebruikte methoden bij buitenlandse goksites kunnen we je wel verklappen.

 • De Helppagina met veelgestelde vragen
 • Live chat
 • E-mail
 • Invulformulier
 • Telefoon/Fax
 • Sociale media

Beslis je binnenkort om ook je kansen te wagen op een Nederlandse goksite? Wees dan toch voorzichtig. Gokken is leuk en spannend. Maar laat je hobby niet de baas van je worden en hou je binnen je gestelde grenzen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie